Galatasaray forması ile 3 maça çıkan ve bunların sadece 1'inde ilk 11'de sahada yer alan Şilili orta saha oyuncusu Sarı-Kırmızılı takımda henüz beklenen çıkışı gerçekleştiremezken, Pulgar ile ilgili Fransız basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Ara transfer döneminde de Pulgar'ı isteyen ancak Şilili orta saha oyuncusunun Galatasaray'ı tercih etmesi sebebiyle girişimlerinde istediği sonucu alamayan Marsilya'nın yıldız futbolcu için sezon sonunda yeniden girişimlerde bulunacağı belirtildi.

CAMARA'NIN YERİNE PULGAR

Fransız basınında çıkan haberde Marsilya'nın takımdan ayrılması beklenen orta saha oyuncusu Boubacar Camara'nın boşluğunu Pulgar ile doldurmak istediği aktarıldı. Marsilya'nın hocası Sampaoli'nin Erick Pulgar'ı takımında görmeyi çok istediği vurgulandı.

FİORENTİNA'YA GERİ DÖNECEK

Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve haziran ayında Fiorentina'ya geri dönecek olan Erick Pulgar'ın bonservisinin bulunduğu İtalyan kulübü ile ise 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın yarım sezonluğuna kiraladığı Erick Pulgar için yaptığı sözleşmede satın alma opsiyonu yer almıyor.

MORUTAN VE CİCALDAU'YA MİLLİ DAVET

Romanya Milli Takımı, Yunanistan ile oynayacağı maçın aday kadrosunu açıkladı. Kadroda Galatasaray'da forma giyen iki isim Aleksandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan da yer aldı.

Romanya 25 Mart Cuma günü hazırlık maçında Yunanistan ile karşı karşıya gelecek.

(Takvim)