"Galatasaray'ın kadrosundaki oyuncular topu iyi kullanıyor. Bir de koşunca, aradaki kalite farkı ortaya çıkıyor. Galatasaray maçı çok rahat götürdü. Gençlerbirliği'nde hiçbir şey yok.""Galatasaray, Falcao'yu kazanmaya çalışıyor. Onu besliyorlar, ona çalışıyorlar ama Falcao henüz tam anlamıyla hazır değil."

OTOBANA ÇEVİRDİLER

"Mariano ve Feghouli, Gençlerbirliği'nin sol kanadını otobana çevirdi. Oyunun, maçın, her şeyin hakimi Galatasaray'dı. Gençlerbirliği iki gol yediği ilk yarıda yedi korner kullanmış! Sonuç ne? İşte bu yüzden istatistiklere inanmıyorum."

YİNE ŞAMPİYON OLURSA PES!

"Galatasaray bu sene de şampiyon olursa 'Pes' diyeceğim. Galatasaray'a bundan sonraki maçlarda bakmak lazım. İnşallah Galatasaray'ın rakipleri de iyi oynar ve lig sonuna kadar hakemlerle uğraşmayız."

6 PUAN ALIRSA KUPANIN UCUNDAN TUTAR

"Galatasaray, Sivasspor ve Beşiktaş maçlarında 6 puan çıkartırsa, şampiyonluk kupasını bir ucundan tutar. Sonrası ne olur bilemem."

BEŞİKTAŞ DA KULBU TUTABİLİR

"O kulbu Beşiktaş da ileride tutabilir. Beşiktaş, Galatasaray'ı yenerse, bu kez onlar kulbu tutar. Bu sene her şey olabilir."

BU GALATASARAY ENTERESAN!

Galatasaray'ın sezon başından beri iyi oynadığı maç yok gibi bir şeydi. Hep şahsi beceriler devreye giriyordu. Fatih Terim'in başkanıyla olayları, Ali Koç ile olaylar... Bu Galatasaray enteresan. Bu kadar işin içinde buraya gelmeleri enteresan. Bu Galatasaray hem içeriden hem de dışarıdan karışırsa, iyi yerlere geliyor. Galatasaray'ı Fenerbahçe ve Gençlerbirliği maçlarında ilk defa takım gibi seyrettim. İki maçta da şahsi beceriler yoktu.

YEDEK KULÜBESİ DE ÇOK İYİ!

Galatasaray'da kötü oynayan yoktu. En az 5-6 kişi iyi oynadı. Galatasaray'ın kadrosunda zaten iyi isimler var, yedek kulübesi de iyi... Yedeklere bakıyorsun, oyuna girebilecek 5 adam var. Adem Büyük iyi durumda, onun böyle olması, Falcao'yu da ateşler.

HERKES HADDİNİ BİLDİ!

Galatasaray'da herkes işine bakmaya başladı. Herkes haddini bildi. Arda Turan konuları falan bir ton sıkıntı yaşandı. Yönetim işini yapmaya başladı, teknik heyet kendi işini yapmaya başladı. Fatih Terim, yeni teknik direktörlük yapmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı'ndan, TFF'den, hakemden sana ne? Sen kendi işine bak. Sakin olunca, oyunu görmeye başladı. Kebapçı dövmeye gitti, başka şeyler oldu. Sen takımına bak. Futbolcularınla da durumun iyi.

SON 50-60 YILIN BİR NUMARASI!

Fernando Muslera, son 50-60 senede yurt dışından gelen yabancı oyuncular içerisinde aldığı parayı hak eden bir numaralı isimdir! Alex, Hagi başka, bu adam kaleci! Kaleci bir takımın en önemli parçasıdır.

FALCAO YORUMU, METİN OKTAY ÖRNEĞİ

Radamel Falcao golcü, vücudunu, beynini hazırlıyor. İki tane net de kaçırdı. Kafa ile kaçırdığını atmalıydı. Kafa ile topu istediğin yere daha rahat gönderirsin. Metin Oktay inanılmaz güzel kafa golleri atardı. havaya kalkıyordu ve havada duruyordu, kafayla istediği yere bırakıyordu.

Sporx