Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Kayserispor'a konuk oldu. Galatasaray karşılaşmadan 3-0 galip ayrılırken Sabah gazetesinin usta yorumcusu Erman Toroğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte Toroğlu'nun yorumlarından satır başları...

"YA ARKADAŞLAR NE OLUYORSUNUZ?"

"Keyifsiz bir maç. Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynandı. Birinden 2, birinden 3 futbolcu... Maç bitiyor, hakem düdük çalıyor ve maç bittikten sonraki olaylardan sonra iki takım da eksiliyor. Maç bitmiş. Maçın içinde olur da... Maç bitmiş. Ya arkadaşlar ne oluyorsunuz? Kelime bulamıyorum, maç bitmiş ya!"

"YABANCILAR, SİZ BİZİ NE ZANNEDİYORSUNUZ?"

"Önünde kocaman bir maraton var. Bizim topçular girmiyor birbirine, yabancılar giriyor. Yabancılar, siz bizi ne zannediyorsunuz? Bunlara fazla paye veriyoruz. Sen, benim evimde nasıl kavga çıkarırsın? Git kendi evinde çıkar! Cezayir'de, Fransa'da, İngiltere'de çıkar. Benim evimde niye kavga çıkarıyorsun? Yabancı yabancıyla dalaşıyor, iki takım zarar görüyor."

"GALATASARAY'DA BAŞKAN YOK"

"Galatasaray'da başkan yok. Galatasaray'ın buraya gelmesi başkansızlık yüzünden. Böyle bir kulüp yönetimi olur mu ya? Böyle bir rezillik olur mu? Galatasaray'ın bu duruma düşmesi başkan ve yönetim rezilliğidir."

"Sen niye teknik direktörünü olduğu gibi atıyorsun ortaya. Bir tarafta seyirci var, bir tarafta takım var, bir tarafta bir şey yapmayan yönetim var. Sen Fatih Terim'le oynuyorsun, Fatih Terim de deliriyor ve bu olaylar oluyor. Sen teknik direktörünü bu kadar ezme, çık yükün bir kısmını al üzerine. Fatih Terim'e teknik işi bırak."

"BU YÜZDEN PATLIYOR"

"Bunu yaptığın zaman Fatih Terim sinirleniyor. Dolu, belli. Bu yüzden patlıyor. Yöneticiye konuşamıyor, federasyona konuşamıyor. Şimdi bakıyorsun, 'Galatasaray'a kumpas kuruluyor, şu yapılıyor' vs... Ne oldu, 3-0 kazandı Galatasaray. Fatih Terim de tehlikeli oynuyor. Söylediği cümle yenilir yutulur gibi değil."