Eskişehirspor'un kadrosunda yer alan dört oyuncu, devre arası yaklaşırken şimdiden transfer gündeminin zirvesine çıkamaya başladı. Erkan Zengin, Veysel Sarı, Tarık Çamdal ve Aytaç Kara. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise transfer dönemi için tavrını ortaya koydu: "Kulübün çıkarları doğrultusunda satmamız gerekirse, satarız" dedi.

Radyospor'a konuşan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, oyuncularının transferi hakkında konuştu.

GEREĞİNİ YAPARIZ

Kendilerine ara dönem için gelen bir transfer teklifi olmadığını söyleyen Hoşcan, "menajerler aracılığıyla gelen teklifleri ciddiye almıyoruz. Bizim için esas olan kulüpler tarafından gelen ya da gelecek yazılı tekliflerdir. Devre arası transfer dönemi için bize gelmiş bir teklif yok. Futbolcu değerini bulduğu zaman gereğini yaparız. 'Futbolcu satmam' diye bir tavrım yok" dedi.

TARIK VE AYTAÇ İÇİN...

Eskişehirspor'da gösterdikleri performansın ardından Fatih Terim tarafından milli takıma alınan Tarık Çamdal ve Aytaç Kara için 4-5 yıllık bir planları olduğunu anlatan Hoşcan, sözlerine şöyle devam etti: "Tarık ve Aytaç oldukça iyi gidiyorlar. Bu gençlerin daha bu takımda yapacağı işler var. Bizim ana amacımız bu oyuncuların 4-5 yıl daha takımda kalması.Zamanı geldiğinde oyuncu ve takımların menfaatleri doğrultusunda transferleri gerçekleşecek."


Skorer