SOL AYAĞINI MÜKEMMEL KULLANIR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Skibbe, "Yunanistan milli takımında 3 yıl çalıştım ve Mitroglou'yu çok iyi tanıyorum. Bence Galatasaray için çok iyi bir karar oldu.  Fatih Terim onu alarak son derece önemli bir hamle yaptı. Mitroglou çok iyi bir bitiricidir. Hava hakimiyeti de iyidir. Mükemmel bir sol ayağa sahiptir; fakat sağ ayağı da çok iyidir. Çok iyi bir forvet ve güçlü fiziksel özelliklere sahiptir; bunu da sahada çok iyi kullanır. Ayak tekniğinin de iyi olduğunu düşünüyorum. Bana göre Galatasaray mükemmel bir forvet transfer etti" dedi.

BENFICA'DAKİ GİBİ ÇOK GOL ATAR

Mitroglou'nun Marsilya'ya geldiği dönemde sakatlık yaşadığını belirten Alman teknik adam, "Sonraki dönemlerde de bir çok kez sakatlık yaşadı. Bu nedenle bildiğimiz Benfica'da görmeye alıştığımız kondüsyon ve fizik durumundan uzak kaldı Marsilya döneminde. Fakat şu anda yeniden fit durumda. Bu nedenle ben sezon sonuna kadar Galatasaray adına çok sayıda gol atacağına inanıyorum. Ben bundan eminim. 10 gol ya da daha üstü oranda gol atabilir. Olabilir, neden olmasın. çok üretken bir oyuncudur. Galatasaray'da onu gol yollarında besleyecek çok sayıda oyuncu var. Bu onun daha da üretken olmasını sağlayacak. 10 gol ya da üzerinde atar mı bilemem; fakat çok gol atacağından eminim" şeklinde konuştu.

GALATASARAY ŞAMPİYON OLUR

Galatasaray'ın şampiyonluk şansına da değinen Skibbe, "Bence takımın şu anki pozisyonu iyi; Başakşehir'in lider ve çok iyi bir sezon yapıyor olmasına rağmen, Galatasaray ivme kazandı ve bence iki takım arasında geçer yarış, Galatasaray'ın taraftar ve büyük kulüp olma avantajı, şampiyonluğa daha yakın olmasını sağlar.

FATİH TERİM ARADI

Bu arada Yunan kaynaklar Fatih Terim'in transferinden bir kaç gün önce Mitrogolu'yla telefonla görüşerek, Yunan futbolcuya yeteneklerine çok güvendiğini belirtip, onu takımında görmek istediğini söylediğini belirttiler.

KESKİN NİŞANCI

Galatasaray'ın yeni golcüsünün iki lakabı var. Bir tanesi keskin nişancı anlamına gelen Pistolero, diğeri ise Mitrogoal.