Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giydikten sonra bu yıl yeniden Zenit'e dönen Luis Neto'nun Türkiye temsilcisi Orçun Yücel, Portekizli futbolcunun Galatasaray'a transfer iddiaları hakkında konuştu. 

Fenerbahçe'den geçen yıl kiralık olarak forma giyen ve yeniden Zenit'e dönen Neto'nun Türkiye temsilcisi Orçun Yücel, A Spor'a Galatasaray iddiaları hakkında konuştu. 

"BÖYLE BİR GİRİŞİM OLMADI"

Bizim bu konuyla ilgili girişimimiz olmadı. Galatasaray'dan da bize herhangi bir dönüş olmadı. Basından takip ediyoruz biz de. Açıkçası biraz da şaşırdım. Menajerlere haber gönderdi şeklinde haber yapılmış. Böyle bir şey söz konusu değil. Neto 20 gündür Zenit'in kampında. Şu anda hocasının en önemli oyuncularından birisi. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de fazla süre alamasa bile şu anda Zenit'in önemli oyuncusu. 

"UYGUN ŞARTLAR OLURSA..."

Neto, uygun şartlar olduğu takdirde tabi ki Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor tabi. Fenerbahçe'de seçim sürecinde bizim opsiyon süresimiz seçim öncesine geldi. Bu yüzden pek bir hamle yapamadık. Her anlamda seçimi beklememiz gerekiyordu. Şu anda Fenerbahçe'nin de ekonomik koşullarını göz önüne alındığında, Cocu da Neto hakkında pozitif düşüncelere sahip olursa olabilir.