Ümit Karan yapımcı oluyor. Futbolu bırakan futbolcular genelde teknik direktör veya televizyon kanallarında futbol yorumcusu olmayı tercih ediyor.

Kısa bir dönem Eskişehir’in sportif direktörlüğünü de yapan Karan ise her ikisinden de uzak durarak farklı bir alan olan oyunculuğa yöneldi. Survivor Ünlüler Gönüllüler’de yarışan Ümit Karan, bu yarışmada yarı finalde elenmişti.

Survivior Ünlüler Gönüllüler’den sonra hedefini oyunculuk olarak belirleyen Ümit Karan, bu doğrultuda oyuncu koçlarından dersler almaya başladı. Oyuncu olmak istediğini açıklamasıyla birlikte Karan’a birçok projeden teklif geldi. Bu teklifleri ‘Henüz hazır değilim’ diyerek geri çeviren Ümit Karan, artık kameranın karşısına geçmeye hazır.

BUGÜNLERDE DİZİ PROJESİ ARIYOR

Ümit Karan, geçtiğimiz günlerde oyunculuk üzerine sohbet ettiği Acun Ilıcalı’dan teklif aldı. Karan, oyunculuk için hazır olduğunu söylediği Ilıcalı’nın ‘Yapımcı da ol. Kendi dizini kendin çek. Hem yapımcısı hem de oyuncusu ol. Getir dizini bizim kanalda yayınlayalım’ şeklindeki sözleriyle karşılaştı.

Ümit Karan, Acun Ilıcalı’nın telkinleri karşısında şimdi yapımcılığını üstleneceği bir proje arayışı içinde.


Habertürk