Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Sinan Bolat'ın açıklamaları şu şekilde:

Yaklaşık 2 haftadır yeni sezon hazırlıklarına başladık. Sezon başı çok yoğun oluyor. Sezon başladıktan sonra daha az idman yapıyoruz. Bu hazırlık dönemini iyi geçirince sezon boyunca iyi performans çıkarabiliriz.

Geçen sezon iyi bir sezon geçirdim. Neredeyse bütün maçları oynadım. Teklifler var. Benim menajerim bakıyor. Hala 2 senelik sözleşmem var. İsteyen kulüplerin önce takım ile anlaşmalı.

Galatasaray'dan teklif geldi mi?

Transfer söylentileri ile ilgili açıklamalar yapan Sinan Bolat, "Galatasaray değil sadece her teklife pozitifim. Burada bulunduğum sezonda şampiyonluk yaşadım. Böyle bir transfer olursa mutlu olurum. Net bir şey söyleyemem. Önce kulüple konuşup anlaşmalılar. Şu an hazırlık dönemimdeyim. Gelen teklifler, bunu biliyorum" dedi.

Sinan Bolat'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray sempatim var. Sadece Galatasaray teklifte bulunmadı. Yurt dışından da teklifler var. Değerlendirip en doğru kararı vermek istiyorum.

Geçmiş dönemde Beşiktaş'ta beni istedi ama son dakikada iptal olmuştu.

"Dünya Kupası'nda sonuç önemli"

Nasıl oynadığın pek fazla önemsenmiyor. Sonuç çok önemli. Fransa bu futbol ile Dünya Kupası'nı kazanırsa kimsenin bir şey söyleme hakkı yok. Belçika Fransa'ya karşı kazanmayı hak etti.