Hollanda Milli Takımı'nın Peru ve Fransa ile oynayacağı hazırlık maçları öncesi aday kadro açıklandı.

133 kere milli formayı giyen Wesley Sneijder'in de Hollanda milli takımı için jübilesini yapacağı için çağrıldığı aday kadroda Beşiktaş'tan Ryan Babel, Başakşehir'den Eljero Elia da yer buldu.

İşte Hollanda'nın aday kadrosu:

Kaleciler: Jasper Cillessen (Barcelona), Marco Bizot (AZ), Jeroen Zoet (PSV), Sergio Padt (FC Groningen).

Savunmacılar: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Aké (Bournemouth), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Timothy Fosu-Mensah (Fulham), Hans Hateboer (Atalanta Bergamo), Daryl Janmaat (Watford), Frenkie de Jong (Ajax), Terence Kongolo (Huddersfield Town), Matthijs de Ligt (Ajax), Kenny Tete (Olympique Lyon), Stefan de Vrij (Inter).

Orta Sahalar: Donny van de Beek (Ajax), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Wesley Sneijder (Al-Gharafa), Kevin Strootman (AS Roma), Guus Til (AZ), Tonny Vilhena (Feyenoord), Ruud Vormer (Club Brugge), Georginio Wijnaldum (Liverpool).

Hücumcular: Ryan Babel (Besiktas), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Memphis Depay (Olympique Lyon), Eljero Elia (Başakşehir), Luuk de Jong (PSV), Justin Kluivert (AS Roma), Quincy Promes ( Spartak Moscow), Wout Weghorst (VfL Wolfsburg).