Akhisar Belediyespor’dan Lokomotiv Moskova’ya transfer olan Oumar Niasse, Galatasaray’ın başına geçen eski hocası Hamza Hamzaoğlu’na haber gönderdi. Geçen yaz 4 milyon euroya Rus ekibi Lokomotiv Moskova’ya giden 25 yaşındaki Senagalli futbolcunun temsilcisi Burak Sallak ile ilk görüşme yapıldı. Yapılan bu konuşma olumlu sonuçlanırken, Niasse’ın kulübüyle de önümüzdeki günlerde temas kurulacağı bildirildi.

İlk imza Bilal’den

Galatasaray transferdeki ilk imzayı Bilal Kısa’ya attırıyor. Geçtiğimiz günlerde görüşülen ve anlaşma sağlanan Akhisar Belediyesporlu futbolcuya bugün ya da yarın resmi imza attırılacak. 2+1 yıllık anlaşma sağlanan tecrübeli futbolcuya senelik 650 bin euro garanti ücret ödeneceği öğrenildi.

25 yıl sonra yuvaya dönüyor

Balıkesirspor ile yollarını ayıran Cihat Arslan, genç bir futbolcu olarak ayrıldığı Akhisarspor’a 25 yıl sonra teknik direktör olarak dönmeye hazırlanıyor. Bu hafta sözleşme imzalayarak işbaşı yapacak olan Arslan, “Kariyerime Süper Lig’de devam etmek istiyordum ve bunu hiçbir kulüpten teklif almadan önce Balıkesirspor Yönetimi’ne söyledim. PTT 1. Ligi’nde kendimi kanıtladığımı düşünüyorum. Akhisar Belediyespor, yakından tanıdığım, futbolcu olarak görev yaptığım bir kulüp. Teklif gelince düşünmeden kabul ettim. Henüz işin maddi boyunu görüşmedik” dedi.

Bursaspor’da 2. Sağlam dönemi

Bursaspor, prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a bugün resmi imzayı attıracak. Özlüce Tesisleri’ndeki imza töreni, taraftarlara açık gerçekleştirilecek. 13.30’daki törenle ikinci kez Bursaspor’un başına geçecek olan Sağlam, yeşil-beyazlılar ile birlikte Trabzonspor’un ardından şampiyonluğa ulaşan olan ikinci Anadolu takımı olmuştu. Ertuğrul hocanın üç yıllık sözleşmeye imza koyacağı ifade edildi.