Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu, görevi devraldıktan sonra çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bordo-mavili yönetim son olarak Trabzonspor'un UEFA nezdindeki hukuk işlerini gören avukat Levent Bıçakçı ve kendisine ait hukuk bürosu ile yollarını ayırdığı öğrenilirken sürpriz de bir transfer iddiası gündeme geldi.

30 Mayıs 2013 itibari ile Levent Bıçakçı'nın Trabzonspor ile olan anlaşmasının sona erdiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Avukat Levent Bıçakçı'nın sözleşmesi sona erdi. Bizde kendisiyle Betmatik yola devam etmeme kararı aldık. Çok daha kaliteli ve bizim içimizden olan avukatlarla hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Tek gayemiz Trabzonspor'un her alanda kendini en üst seviyeye taşımasını sağlamaktır" dedi.

ENGİN BAYTAR İDDİASI

Öte yandan bordo - mavili yönetimin, Galatasaray'da forma giyen eski futbolcusu Engin Baytar'ı geri almak için girişimlerde bulunabileceği öğrenildi. Öze dönüş çalışmalarına başlayan Sportif Direktör Fatih Tekke'nin Trabzon kökenli oyuncuyu kadroya katabileceği belirtildi.