Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden takımımıza karşı başlayan karalama kampanyasına, Türkiye Futbol Federasyonu'nu yönettiğini iddia eden Yıldırım Demirören de bir anda dahil oldu. Demirören, derbide Felipe Melo'nun, kendisine oldukça sert bir hareket yaptıktan sonra oyundan ihraç edilen Emre Belözoğlu için, daha önce de birçok kez top kazandığında da, yapmış olduğu kalsikleşmiş sevincten rahatsız olduğunu belirtti.

TFF Başkanı, Felipe Melo'nun yaptığı hareket sonrasında Galatasaray'a akıl verirken, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Pascal Nouma'nın 'tombala' hareketi sonrasında kulüpten gönderilmesi gibi, kulüp ile ilişkisinin kesilmesi gerektiğini ifade etti. Ancak yıllar önce oyuncusu Nouma bu hareketi yaptığında Demirören'in göstermiş olduğu tavır, şu andaki düşünceleri ile bire bir çakıştı.

O DÖNEMDE 'NOUMA KALSIN' DİYENLER, ŞİMDİ DEĞİŞMİŞ!

Beşiktaş Başkanı Bilgili, dün tüm yöneticileri tek tek telefonla arayarak, Nouma konusunda oylama yaptı. Oylamada 13 yönetici Fransız futbolcunun gönderilmesinden yana tavır alırken, sadece Demirören, Oktay ve Kürüm, kalmasını istedi. 2003 yılında gerçekleşen Nouma olayında Beşiktaş'ın başkanı olan Serdar Bilgili, yöneticilerini tek tek arayarak görüşlerini sordu ve bir oylama yaptı. Oylamada 13 yönetici Fransız futbolcunun gönderilmesinden yana tavır alırken, 3 isim 'kalsın' dedi. Bu isimlerden biri de Yıldırım Demirören'di...

Peki, göreve geldikten sonra yabancı kontenjanındaki duruşu da dahil, birçok kez Galatasaray aleyhinde çalışmaları ve açıklamaları ile ön plana çıkan Yıldırım Demirören'in bu sözleri G.Saraylı'yı şaşırttı mı? Tabii ki hayır. Bir buradan futbolu yöneten isimlere son kez çağrı yapıyoruz. Galatasarayi ile ilgili yorum yaparken, 10 kez düşünün, 1 kez konuşun!




webaslan