Galatasaray Tv eski Genel Yayın Yönetmeni Bahri Havadır, Vatan gazetesi için yazmaya başladı. 

İşte eski GS TV çalışanının Sivas beraberliği sonrası kaleme aldığı o yazı;

"Ah be güzel Hamza Hocam. Etrafında bu kadar çakal varken, virüsler iş başındayken Burak Yılmaz'ı neden yanında oturttun? Sneijder sakatlanıp çıkmasaydı Burak Yılmaz daha ne kadar oturacaktı? Amerika'yı yeniden keşfetmenin anlamı yok! 'Teknik bir konu' dedin, peki hiç bir teknik gelişme gördün mü? Olcan oyunda kaldığı sürede ne yaptı mesela? Yasin'den memnun muydun? Podoolski yalnızları oynarken, ilk 25 dakika topla buluşmazken hiç çareler aradın mı? Sabri'nin bölgesi koridor oldu benim gibi seyretmedin mi güzel hocam?
 
Hocam Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Lukas Podolski üçlüsünü bozmanız affedilecek gibi değil, kusura bakmayın. Burak Yılmaz'ın oyuna girişi ile her şeyin değiştiğini siz de gördünüz. Fernando Muslera'nın bende kredisi sonsuz. Yediği gol sadece kısmetsizlik. Eleştirmek aptallık olur. Bir de Aurelien Chedjou'nun zamanında müdahaleleri yerinde olmasa kâbus gibi bir sonuç olurdu değerli hocam. 
 
Sivasspor'un kazandığı penaltı bence gerçekten oldukça ağır bir karar. Bu tür pozisyonlara hemen penaltı çalmak beni her zaman şaşırtıyor.
 
Çözüm yoksa ezilirsiniz!
 
Türkiye'nin en çok saygı duyulan takımının lige böyle başlama hakkı yok. Bunu 'futbol' diyerek geçiştiremezsiniz. Çünkü bütün G.Saraylılar takımından çok şey bekliyor. Ama sokaktaki çocukların bile fark ettiği bir şeyi çözemediler! Bu kadro ne yazık ki Şampiyonlar Ligi için yeterli değil. Bugüne kadar çözüm bulunamadı. Oysa bir ışık hızla G.Saray'ın üzerine geliyor ama o tünelden çıkan trenin ışığından başkası değil. Çözüm bulamazsanız ezilirsiniz."