Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen dijital platformda maç paketi ücretleri belli oldu. Mevcut Exxen üyeleri de Exxen sitesi üzerinden giriş yaparak, ek Spor paketi üyeliklerini yukarıdaki fiyatlar üzerinden güncelleyebilecekler. İşte Exxen’den yapılan açıklamaya göre güncel fiyatlar ile ilgili bilgiler..

EXXEN'DE MAÇ NASIL İZLENİR, NASIL PAKET ALINIR?

-EXXEN ile UEFA Süper Lig maçlarını izlemek için öncelikle exxen.com sitesine giriş yapın. Ana sayfada gördüğünüz "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazın.

-Sonraki aşamada karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girin. Ardından üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.

-Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.

-Ardından reklamlı ve reklamsız olmak üzere iki seçenek arasından istediğinizi seçin. Burada bilmeniz gereken en önemli nokta; EXXENSPOR kampanyası kapsamına girmek için sezonluk paketlerden birini tercih etmeniz gerekiyor. Dolayısıyla 12 aylık taahhüt vermeyi kabul ediyorsunuz..

EXXEN MAÇ PAKETİ ÜYELİK FİYATLARI 2021 NE KADAR?

-Exxen’in yaptığı açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

-Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

-Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80 TL ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

-Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80 kuruş olarak açıklandı.

(CNN)