Radamel Falcao’nun 3 yıl içinde satılması durumunda elde edilecek bonservis bedelinin yüzde 60’ının AS Monaco’ya ödeneceği bilgisinin yeni bir şeymiş gibi açıklanması Galatasaraylı yöneticileri şaşırttı. Bunun Falcao geldiği dönemde 31 Ağustos’ta zaten basınla paylaşıldığı hatırlatıldı. Böyle bir bilginin sadece yönetimi zor durumda bırakmak için ısıtılıp taraftarın önüne konulduğu iddia edildi.

Galatasaraylı yöneticilerin bir başka tepkisi ise, ''Falcao, Kolombiya’daki takımı Millonarios’a isterse bedava gidebilir. Sözleşmesinde bu da yazıyor'' diyerek bir hatırlatma yapmayı ihmal etmediler.

FALCAO İÇİN RESMİ AÇIKLAMA

Radamel Falcao için Arabistan'dan çarpıcı bir itiraf geldi. Al Ittihad’ın Sportif Direktörü Ali Diab, Kolombiyalı golcü ile ilgilendiklerini doğruladı.

BİZZAT AÇIKLADI

Kulübün transfer politikasına dair bir demeç veren Ali Diab, Bony'nin takımdaki durumunun belirsiz olduğunu ve olası bir ayrılık durumund en az onun kadar üst düzey bir golcü almak istediklerini ifade etti.

Ali Diab, "Bony'nin durumu kafa karıştırıcı. En az onun kadar üst düzey bir forvet almak istiyoruz. Bu isimlerden biri Radamel Falcao olabilir" şeklinde konuştu.

(Fotomaç)