Kolombiyalı golcü, Sarı-Kırmızılı yönetimin indirim çağrısına olumlu yanıt verdi.

34 yaşındaki futbolcu teklif gelmesi durumunda da kulübün de çıkarlarını düşüneceğini yönetime iletti. Bu durum Elmas ve kurmaylarını memnun ederken kısa zaman içerisinde görüşmelerin başlayacağı kaydedildi.

Belhanda'nın Montpellier transferi iptal oldu

Serbest oyuncu konumunda olan Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak isteyen Montpellier'in oyuncuyla el sıkışmasına rağmen maddi nedenlerle transferden vazgeçmek zorunda kaldığı belirtildi.

Başkan Nicollin Belhanda transferiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Belhanda'yı alamadığımız için hayal kırıklığı yaşadım. Aslında büyük bir fedakarlık yaptığı finansal bir plan üzerinde anlaşma sağlamıştık. Bunun için ona teşekkür ediyorum. Eğer fırsatı varsa, başka bir kulübe transfer olabilir. Yapabileceğim şeyler var, yapamayacağım şeyler var. Hayatımı hapiste noktalamak istemiyorum."

Galatasaray'da 131 maça çıkan Belhanda, 22 gol ve 26 asistlik performans sergilemişti. Montpellier altyapısından yetişen Belhanda, 2009-2013 yılları arasında Fransız ekibinde başarılı bir dönem geçirmişti.

(Fanatik)