77Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao, Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı karttan sonra demeçler verdi.

golcü, Avrupa'da ilk kez görmüş olduğu kırmızı karttan dolayı üzgündü ve ne attığı gole ne de galibiyete sevinebildi. Hakem Arda Kardeşler'in kendisini atmayı kafasına koyduğunu iddia eden Falcao, "Halbuki iki pozisyonda da kart görecek bir hareketim yoktu" diye konuştu.

KARİYERİNDE ÜÇÜNCÜ KART

Bu kırmızı kartın kendisini daha da hırslandırdığını kaydeden yıldız futbolcu, "Henüz Galatasaray taraftarına borcumu ödemedim. Her geçen gün fizik olarak daha iyi duruma geliyorum. Hem ben hem takım daha da iyi olacak. Bu kırmızı kartla beni durduramayacaklar. Sivas maçıyla gollerine kaldığım yerden devam edeceğim'' ifadelerini kullandı. Radamel Falcao, Avrupa'da ilk kez, bütün kariyeri boyunca üçüncü kırmızı kartını gördü. Daha önceki 2 kırmızı kartını River Plate formasıyla Libertadores Kupası'nda görmüş ve 2008 yılından bu yana oyun dışında kalmamıştı. Taraftarlar da Falcao'ya destek mesajları attılar.

TEPKİLERİN MERKEZİNDE

Falcao'ya gösterdiği sarı kartlarla gündeme gelen Arda Kardeşler'in Erzurumlu oyunculara hiç kart çıkarmaması da sarı-kırmızılı camianın dilinde... Galatasaray cephesi, "Erzurumspor, 14 faul yaptığı maçı kart görmeden tamamladı" diye isyan etti. Kendi pozisyonları dakikalarca izlenirken, Marcao'nun yaptığı hareketin VAR kontrolünün sadece 7 saniye sürdüğünü gündeme getirdiler. Bunun Süper Lig rekoru olduğunu belirttiler.

(Fotomaç)