Kolombiyalı golcü, ''Galatasaray taraftarına borcumu henüz ödemedim. Her geçen gün fizik olarak daha iyi duruma geliyorum. Hem ben hem takım daha da iyi olacak'' ifadelerini kullandı.

Falcao, bu sezon Süper Lig'de 7 gole direkt etki etmeyi başardı. Başarılı oyuncu 5 kez fileleri havalandırmasının yanı sıra toplamda 2 asiste imza attı ve G.Saray'ı sırtlayan isim oldu.

10 PUAN BARAJI GEÇİLDİ

Terim yönetimindeki G.Saray geçen sezonun ilk 6 haftasında 9 puanda kalmıştı. Bu sezon Erzurum maçını kazanıp 10 puana yükselen Aslan, yarışa da ortak oldu. Terim'in ilk 6 haftada en az 10 puan topladığı geçmişteki 9 sezonda G.Saray, 7 şampiyonluk almıştı.

Mehmet Demirkol: Falcao patentli gol

Mehmet Demirkol, Fanatik Gazetesi'nde Radamel Falcao'yu böyle değerlendirdi:

Falcao Galatasaray’a geldiğinden bu yana goller atıyor ama ilk kez patentli işlerinden birini izletti. Kolombiyalı'nın görüntüsünü karartıp bu golü kim attı diye sorsanız büyük çoğunluk herhalde Falcao der. Kırmızı kartı moral bozucu olsa da gol güven getirir. Bu gol maç seviyesinin çok üzerindeydi. Çünkü Galatasaray ağır, Erzurum daha ağırdı. Ancak Omar ve Saracchi’nin sahada oluşu, hücumda hem genişlik hem de derinlik getirdi. Erzurumspor açısından markajlanması gereken alan genişledi. Dolayısıyla bundan önceki haftalarda Galatasaray’ı zor duruma düşüren rakiplerin yaptıklarını yapamadılar. Mehmet hoca ön alan baskısı için oyuncularını sıklıkla uyarsa da başarılı olmadı.
 

(Sabah)