Galatasaray'da Radamel Falcao sevinci yaşanıyor. Yaşadığı sorunlarnedeniyle zaman zaman takımdan ayrı kalan, bazı maçlarda tam gücünü sergileyemeyen Kolombiyalı yıldız, teknik heyete müjdeyi verdi.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Falcao, "Hazır durumdayım. Kendimi çok iyi hissediyorum" dedi. Fenerbahçe derbisinde 86 dakika forma giyen ve bir gol atan 34 yaşındaki futbolcu, kalan 11 haftada takımı sırtlamak istediğini söyledi. Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe maçı öncesinde gol sözü vermesini tutmasının da sevincini yaşadı.

"ARTIK YÜKÜ BEN ALACAĞIM"

Teknik heyetle yaptığı toplantıda Falcao, "Artık yükü ben alacağım. Kalan haftalarda elimden gelenin en iyisini yaparak taraftara teşekkür etmek ve şampiyonluk yolunda lider isimlerden olmak istiyorum" dedi.

Teknik direktör Fatih Terim, çok güvendiği yıldız futbolcuyu Gençlerbirliği maçında da ilk 11'e yazacak. İyileşen Andone ve Adem yine yedek bekleyecek.

Süper Lig'de 6 golle oynayan Falcao kalan 11 haftada sakatlık yaşamak istemediğini ve her maçta gol atmak istediğini sözlerine ekledi.

Sözcü