Galatasaray’a geleceği dönemde Falcao’yu, Valencia’nın istediği, Roma’nın talip olduğu haberleri çıkmıştı… gelen bilgiler ise o dönemde Falcao için Galatasaray’dan başka hiçbir takımın devrede olmadığı ve haberlerin de Jorge Mendes tarafından kendisine yakın gazeteciler kullanılarak çıkarıldığı bildirildi.

BULUT’TAN ŞOK FALCAO CEVABI: BEN DOKTOR DEĞİLİM

Dursun Özbek döneminde yapılan transferlerdeki aracılık ücretlerini tahsil edemediği için Galatasaray’ı icraya veren Ahmet Bulut’un, kulübün kapısından girmesini Mustafa Cengiz yasaklamıştı. Ancak Şükrü Hanedar’ın Falcao için görüşmeler yaparken ortaya çıkan Bulut, ciddi bir menajerlik ücretiyle Kolombiyalı futbolcuyu Galatasaray’a getirdi. Falcao’nun yaşadığı sakatlıklar yüzünden Bulut’un kapısı çalındı. ''Bizden saklanan bir durum var mıydı?'' diye soruldu. Bulut’un cevabı ise, ''Ben doktor değilim ki.'' oldu.   

MONACO’NUN DOKTORU: BURADA DA OYNAYAMIYORDU

Falcao’nun yaşadığı sakatlıklar Türkler ve Kolombiyalılar kadar Fransızların da dikkatini çekiyor… süper golcünün sakatlıklardan bir türlü kurtulamaması Monaco’nun doktoruna soruldu. Fransız ekibinin doktoru ise, “Takımımızla olmayan bir oyuncu için yorum yapamam. Zaten buradayken de sakatlığı yüzünden forma giyemiyordu” demekle yetindi.

Kaynak: Fotospor