67 gün sonra formasına kavuşan Radamel Falcao, fizik olarak iyi duruma geldikçe daha fazla süre alacak. Fatih hoca, Alanya maçında son 15 dakikada görev verdiği Kolombiyalı yıldızı, PSG deplasmanında yine yedek tutacak.Falcao’nun, 15. haftadaki Ankaragücü mücadelesinde yaklaşık 30 dakika forma giymesi planlanırken, 16. haftadaki Göztepe deplasmanında ise 11’de yer alması bekleniyor.

Deneyimli teknik adam Fatih Terim, aşil tendonundan problem yaşayan Falcao’nun bir kez daha aynı problemi yaşamasını istemiyor.

PSG maçı öncesinde Galatasaray'da bekleyiş

Alanyaspor mücadelesinde sağ arka adalesinde ağrı hisseden ve oyundan çıkmak zorunda kalan Adem Büyük'ün durumu belirsiz.  Alanyaspor mücadelesinde sağ arka adalesinde ağrı hisseden ve oyundan çıkmak zorunda kalan Adem Büyük'ün durumu belirsizliğini koruyor

İlk tedavisine başlanan Adem'in kesin durumu, bugün çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak.Eğer Adem yetişmezse, PSG maçında kimin forvette görev yapacağı büyük merak konusu. Fatih hoca, sakatlıktan yeni çıkan Falcao'yu kesinlikle 11'de riske etmeyi düşünmüyor.

AKŞAM / WEBASLAN