Galatasaray'ın anlaşma sağladığı yıldız golcü Radamel Falcao, eski takım arkadaşı Arda Turan'na sarı kırmızılı takımı sordu. Galatasaray ile yıllık 5.5 milyon Euro’dan 2+1 yıllık anlaşan Radamel Falcao, Atletico Madrid’de birlikte oynadığı Arda Turan ve vatandaşı eski kaleci Mondragon’u arayarak, İstanbul’a geleceğinin işaretini verdi.

Arda ve Mondragon’dan duyduğu olumlu sözlerle rotasını iyice netleştiren ünlü golcünün transferi için bonservis pazarlığı sürüyor. Ve Falcao ‘Galatasaray’ ateşini resmen yaktı. Sarı kırmızılıların, yıllık 5.5 milyon Euro'dan 2+1 yıllık teklifini kabul eden dünyaca ünlü golcü, yakın dostlarını arayarak Galatasaray’a geleceğinin sinyallerini vermeye başladı.

Radamel Falcao, sosyal medya hesaplarından Galatasaray’a olan ilgisini gösterirken bu kez sarı kırmızılı takımın iki eski kaptanını arayarak, bu konuda ne kadar ciddi olduğunu ortaya koydu. Kolombiyalı futbolcunun, Galatasaray Kulübü’nde uzun yıllar forma giyip kaptanlık bandını da takan Arda Turan ve Faryd Aly Mondragon’u peş peşe telefonla aradığı ortaya çıktı.

Her şeyi sordu, her şeyi anlattılar

Kolombiyalı yıldızın, Atletico Madrid’den takım arkadaşı ve yakın dostu olan Arda Turan’dan Galatasaray ve İstanbul ile ilgili geniş bilgi aldığı öğrenildi. Falcao’nun, Galatasaray Kulübü’nün durumu, takım yapısı ve taraftarı ile ilgili uzun süre konuştuğu ve Arda Turan’ın da eski takım arkadaşına önemli ayrıntılar aktardığı ifade edildi.

Başakşehir’de kariyerini sürdüren Arda Turan, alt yapısından yetiştiği Galatasaray için Falcao’ya, “Kariyerinde unutamayacağın bir kulüp olacaktır” diye övgüyle söz etti. Arda’nın Falcao’ya ayrıca, “Buradaki ambians ve taraftar seni coşturur. Unutulmaz bir deneyim yaşarsın. Ayrıca oturacağın ev başta olmak üzere her konuda da sana yardımcı olurum” dediği öğrenildi.

‘Merak etme, hep yardımcı olacağım’

Arda’ya teşekkür eden Kolombiyalı golcü, vatandaşı eski kaleci Faryd Mondragon’dan da Galatasaray için güzel sözler duydu. Arda gibi Galatasaray’ın büyüklüğünü anlatan Mondragon’un, “Transfer için verdiğin kararın ne kadar doğru olduğunu İstanbul’a adım attığın ilk günden itibaren anlayacaksın” dediği belirtildi.

Falcao transferinin artık, 3 milyon Euro isteyen Monaco Kulübü ile Galatasaray arasındaki pazarlığın sonuçlanmasına kaldığı belirtiliyor. Sarı kırmızılılar, hiç bonservis ücreti ödemeden oyuncuyu almak isterken, önümüzdeki günlerde anlaşmanın açıklanması bekleniyor. Bu gelişmeler yaşanırken, Falcao’nun sosyal medya hareketleri de dikkat çekti: İşte bazıları:

· Adını sayıklayan taraftarın videosunu beğendi.

· G.Saray tribünü videosunu beğendi.

· Muslera ile birbirlerini takibe başladılar.

· Ahmet Bulut’u takip etmeye başladı.