Galatasaray Yönetimi'nin 5 milyon euroya ulaşan sözleşmesinden çıkmak istediği Radamel Falcao için bir yeni iddia da Portekiz gazetesi ABola'dan geldi.ABola gazetesi, Portekiz Ligi takımlarındna Braga'nın Radamel Falcao'yu kadrosuna katabileceğini iddia etti.

Haberde, "Braga, Falcao'yu Galatasaray'dan kiralamak için görüşüyor ve Kolombiyalı yıldız Braga'ya teklif edildi. Braga, Falcao'nun transferini derinlemesine değerlendiriyor ve böyle bir büyük transfer için artıların/eksilerin çok iyi planlanması gerekir" ifadeleri kullanıldı.

A Bola gazetesi ayrıca, Radamel Falcao'nun Portekiz'de derin izler bıraktığının altını çizerek; "Falcao, Porto için oynarken 87 maçta 72 golün altına imza attı. Falcao için de Portekiz'e dönmek bir şans ve memnun edici bir karar olacaktır. Braga, Falcao için çok iyi düşünmeli ve iyi karar vermeli; kulüp bir dönem önce Gaitan'ı getirdi ancak iyi bir katkı alamadı" dedi.

MORENO TRANSFERİ ZORA GİRDİ

Endülüs merkezli Estadio Deportivo'nun haberine göre; Galatasaray, İspanyol sol bek Alex Moreno için Betis'e 4.5 milyon euro'luk satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifini sundu. Betis ise 7.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte 500 bin euro kiralama bedeli istedi. Bu talep nedeniyle Galatasaray'ın transferde geri adım attığı ve listesindeki alternatif isim Patrick van Aanholt ile görüşeceği de vurgulandı.

(A Bola)