Galatasaray’da yeni sezon öncesi transferde adı ciddi şekilde anılmaya başlanan Perulu sağ kanat oyuncusu Farfan’a Sarı-Kırmızılı Asyabahis forma giydirilebilirse, Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Emmanuel Eboue’nin de tıpkı Albert Riera, Dany Nounkeu ve Nordin Amrabat gibi tribüne çıkacağı öğrenildi.

6+0+4 yabancı kuralı sebebiyle; yabancılar arasında forma kapma savaşının doruğa tırmanacağı yeni sezonda, Hamit ya da Sabri’yi sağ bek mevkisinde kullanmayı düşünen teknik direktör Fatih Terim, yabancı kontenjanını ise yapılacak yeni transferler için kullanmayı planlıyor.

MUSLERA & CHEDJOU GARANTİ

TFF’nin 6+0+4 kuralında 6+2+2 değişikliğine gitmesi durumunda bile sahada sadece 6 yabancı oyuncunun aynı anda oynayabilecek olması sebebiyle, Süper Lig maçlarında sürpriz isimlerin tribüne çıkacağı konuşuluyor.

Şu an için yeri garanti olarak görülen iki ismin kaleci Muslera ve yeni transfer Chedjou olacağı tahmin edilirken, diğer 4 kontenjanın ise, transferi halinde Melo, Sneijder, Drogba ve yine transferi halinde Farfan ile kullanılması planlanıyor. Böyle bir tablo içerisinde sol bek mevkisinin de yerli bir futbolcu ile tamamlanması gerekiyor.