Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Necati Ateş ve Selçuk İnan, sarı-kırmızılı taraftarların bir kısmı tarafından eleştiri alırken teknik ekibe yeni bir ismin gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Francesco Farioli ikinci adam olmak istemiyor

Türkiye’de gösterdiği performans ile dikkat çeken Fatih Karagümrük’ün eski teknik direktörü Francesco Farioli’nin ismi Fatih Terim’in yardımcılığı için anılırken sarı-kırmızılıların Adana Demirspor’a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası Farioli’nin gündeme geldiği ancak hem Fatih Terim’in İtalyan çalıştırıcıya sıcak bakmadığı hem de Farioli’nin artık ikinci adam olarak antrenörlük yapmak istemediği belirtildi.

Farioli olmadı, hedef Selçuk Erdoğan

Farioli defterinin büyük olasılıkla kapandığı öğrenilirken gündeme gelen son isim Selçuk Erdoğan oldu. Genç antrenör son olarak Kayserispor’da Samet Aybaba’nın yardımcılığını yaparken önümüzdeki günlerde Fatih Terim’in kararına göre Galatasaray’da yardımcı antrenör konusundaki belirsizliğin netleşeceği ileri sürülüyor.

Selçuk Erdoğan kimdir?

1990 doğumlu Selçuk Erdoğan Pro lisans sahibi.

20 yaşından beri kulüplerde çalışan genç ve tecrübeli futbol adamı, 2010 yılında Ankaragücü'nde başladığı kariyerini sırasıyla Beşiktaş, Antalyaspor, Adana Demirspor, Eskişehirspor, Adanaspor, Sivasspor, Bursaspor ve Kayserispor'da sürdürdü. 

Tüm bu kulüplerde yardımcı antrenör olarak çalışan Selçuk Erdoğan, Bursaspor'da Temmuz 2019 ila Haziran 2020 tarihleri arasında ise Sportif Direktör olarak çalışmıştı.

Porto Türk antrenör Selçuk Erdoğan'ın peşinde - Fotomaç

Kaynak: Hürriyet