İlk yarıda Trabzon’da oynanan maçı 4-0 kaybeden Galatasaray’da Fatih Terim devre arasında büyük değişiklik kararı almıştı... o maçta forma giyen 11’den Maicon ve Eren Derdiyok takımda olmadıkları için Pazar akşamı forma giyemeyecek. Mariano ve Emre Akbaba sakatlığı, Fernando ise sarı kart cezası nedeniyle maçta yer alamayacak. Terim’in Ahmet Çalık ve Sinan Gümüş’e ise taktik gereği 11’de şans vermesi bekleniyor.

Terim’in ilk yarıda oynayan 11’den sadece Muslera, Nagatomo, Belhanda ve Onyekuru’ya şans vermesi bekleniyor.

FERNANDO’NUN YERİNE OYNAYACAK DONK’TAN ÖZEL İSTEKLER

Cezalı olduğu için Fernando’dan yararlanamayacak olan Fatih Terim, Trabzonspor karşısında Ryan Donk’a şans verecek… Hollandalı oyuncudan ceza sahası önüne sekecek toplarda Yusuf Yazıcı’ya şut şansı tanımamasını talep etti. Kaptığı topları hızlı şekilde Belhanda ile oynamasını istedi. Terse pas atarak zorlama yapmamasını emretti.

Terim’in ilk yarıda oynayan 11’den sadece Muslera, Nagatomo, Belhanda ve Onyekuru’ya şans vermesi bekleniyor.

TERİM’DEN YUSUF YAZICI UYARILARI

Fatih Terim’e göre Trabzonspor’un kendilerine karşı en önemli silahı Yusuf Yazıcı… bu yüzden tecrübeli teknik adam genç yıldız üzerinden bazı uyarılar yaptı. İşte Terim’in uyarıları:

Ceza sahası etrafında faul yapmamaya çalışın. Yusuf’a frikik şansı tanımayın. Her fırsatta şut deneyecek, buna izin vermeyin. Önünü sakın  açmayın.

Sosa’nın yokluğunda Rodallega’yı ara toplarıyla buluşturmak isteyecek. Dikkat edin. Bireysel yeteneklerini kullanacak.

Kaynak: Fotospor