Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu Muslera ve Torreira'nın yeni maaşı belli oldu

Burak Elmas'ın kayınpederi olan Galatasaray'ın Efsane Başkanı Faruk Süren yaşanan gelişmeleri Takvim'e değerlendirdi.

"BU NE HINÇMIŞ ARKADAŞ"

Takvim Spor Müdürü Tunç Özgen'e konuşan Süren, "Bu ne hınçmış arkadaş. Bu insanlar 6 ayda ne yaptılar ki ibra edilmediler. Elbette hataları yok mu var. Ama bu hatalar ibra edilmemeyi gerektirmiyor" dedi.

"İSTİSMAR EDİYORLAR"

"Ben bu gidişatı hiç iyi görmüyorum. Bu görevleri yapamayacak insanlar hiç spor yapmamış, parkeden geçmemiş yüzmeye gitmemiş kulübü yeterince tanımayan insanlar bu görevlere talip oluyorlar. Bu çok tehlikeli. Sadece Galatasaray'da değil. Fenerbahçe, Beşiktaş'ta da... Bazı şeyleri istismar ediyorlar"

"BAZI HATALARI VARDIR"

"Yönetim kadrosu konusunda hataları vardır.... Fatih Terim konusu bu şekilde hallolmamalıydı... Bunlar da ben de hemfikirim. Ama Başkan 6 ayda çok önemli işler yaptı. Bunları kimse görmüyor."

"KİMSE KUR FARKI DEMESİN"

"Takımın şişmiş maaş bütçesi, Kemerburgaz, Florya ve Ada konularında çok büyük işler başardı. Futbol takımı da zamanla başarıyı yakalayacaktı. Allah rahmet eylesin ama Mustafa Cengiz başkan devraldığında Sportif AŞ'nin borcu 600 milyondu. Bırakırken 1 milyar 600 milyondu. Cengiz Başkan 2 defa ibra olmadı. Bana kimse kur farkı filan demesin."

"ÇOK BÜYÜK ADIMLAR ATTI"

"Kemerburgaz, Florya projeleri hayata geçmek üzereydi. Galatasaray çok büyük adımlar attı. Ada konusunu Başkan şahsi girişimleri ile 1 ay gibi kısa sürede çözdü. Bunu kimse bu kadar kısa zamanda çözemezdi. Bir de ibra etmemek yetmiyormuş gibi bütçeyi de onaylamamışlar. Bütçenin onaylanmaması demek bundan sonra yapılacak harcamaların mevcut yönetimin cebinden yapması demek. Bu ne hınçmış. Neyin hıncıymış ben anlam veremedim"

(Takvim)