Sarı-Kırmızılı kulüp bir yandan sıkıntılarını aşmaya çalışırken bir yandan da mevcut yönetime karşı muhalif çalışmaların hızlandığı ortaya çıkıyor. Kulübün ileri gelenleri ile görüşerek olası bir seçim için ekibini oluşturmaya çalışan Duygun Yarsuvat'a Faruk Süren de açık destek verdi.

DHA'ya açıklamalar yapan Faruk Süren, Dursun Özbek yönetimi ile Galatasaray'ın mevcut sorunlarının aşılmasının mümkün olmadığını belirterek, "Galatasaray'ın sorunları bu yönetimin üstesinden geleceği gibi değil. Yaptıkları bazı çalışmalar da tamamen oyalama niteliğinde. Bir antrenör dahi bulacak durumda değiller, çünkü işi bilmiyorlar. Duygun Başkan ile beraberim, sürekli görüşüyoruz. Camianın da desteğini sağlayacak bir ekip oluşturursa kendisini desteklediğimi her zaman söyledim. Benim yönetim kurulunda olup olmamam önemli değil. Fikir ve stratejik olarak Yarsuvat ile beraberim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Dursun Özbek'in seçim kararı almaması durumunda olağanüstü kongre için gerekli olan 1600 imzanın toplanmasına yönelik çalışmalar da sürüyor. Son seçimde Özbek'e karşı aday olan Ahmet Özdoğan, ilk imzayı Duygun Yarsuvat'ın atması halinde 1600 imzanın 4-5 gün içerisinde toplanabileceğini öne sürdü.