Hemen hemen alınan her başarısız sonuçtan sonra Riekerink ile birlikte istifası istenen ve bazı iddialara göre artık yolun sonuna geldiği düşünülen başkan Dursun Özbek 2018’de Ünal Aysal tehdidiyle karşı karşıya kalırken, Aysal’ın geri dönebilirim sinyallerini vermesi camiayı bir hayli heyecanlandırmıştı.

ADNAN ÖZTÜRK DESTEĞE HAZIR

Geçtiğimiz günlerde TRT Radyoya önemli açıklamalarda bulunan ve 2018’de yeniden Galatasaray’ın başkanlık koltuğuna oturma isteğini dile getiren Ünal Aysal’ın şimdiden çalışmalara başladığı, karizmatik yöneticinin eski başkanlarla fikir alış verişinde bulunduğu öğrenildi. Geçmişte sarı kırmızılı kulübe büyük başarılar yaşatmış olan Faruk Süren ile sürekli görüştüğü belirtilen Aysal destek turlarına çıkarken, 2011-13 yılları arasında başkan yardımcısı olan Adnan Öztürk’ün Ünal Aysal’a şimdiden destek vereceği belirtildi.

“BU YÖNETİM GALATASARAY’IN İMKANLARINDAN FAYDALANAMIYOR”

Ünal Aysal’a tabiri caizse akıl hocalığı yaptığı iddia edilen eski başkanlardan Faruk Süren StarSpor’a çok önemli açıklamalarda bulundu. Ünal Aysal’ın yeniden başkan adayı olmasında bir sakınca olmadığını belirten Süren önlerinde daha 1 yılın olduğunu ifade ederken, şu anki yönetimin kulübün şartlarından yeteri olarak yararlanamadığını ve Galatasaray’ın temsil edilme şekline gerçekten üzüldüğünü sözlerine ekledi.

İşte Faruk Süren’in diğer açıklamaları…

Şu anda 2018’in Mayıs ayından bahsediyoruz ve gerçekten önümüzde uzun bir zaman var 1 sene içerisinde neler olur bilemeyiz. Ünal Aysal ile sık sık görüşüyoruz doğru ama şartlara bakmak lazım, olayların ne şekilde cereyan edeceğini iyi izlemek lazım. Ünal Aysal başkan adayı olabilir, bu onun hakkı. Geçmişte yaşadığı büyük başarılar var tenkit edildiği dönemler de var fakat şu anki Galatasaray’ın durumu beni gerçekten çok üzüyor. Ne yönetim biçimi, ne temsil edilme şekli, ne de kulübün imkanlarından faydalanamama halleri beni kara kara düşündürüyor. Divan ve genel kurul toplantılarına bakıyorum herhangi bir reaksiyonun olmaması beni daha fazla umutsuzluğa itiyor, kulübün 2002’den beri standartları düşüyor.

ÜNAL AYSAL'I İSTERLER

Ben yeniden başkanlığı şu şartlarda asla düşünemem, derin Galatasaraylılar beni istemez ama Ünal Aysal’ı isterler, destek verebilirler çünkü Aysal gerçekten bazı yanlışlar da olsa çok başarılı bir yöneticiydi.