Habertürk Gazetesi yazarlarından Fatih Altaylı, Galatasaray Yönetimi hakkında şok eden bir iddia gündeme getirdi. Altaylı, ayrıca Fatih Terim'in de Galatasaray'a dönmeye niyetinin olmadığını ifade ederek; Terim ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

İşte çok konuşulacak o yazı;

"Kafayı yemediyse gelmez. Terim'in böyle bir yönetim kurulu ile çalışacağını hiç zannetmiyorum. Aynı dili konuşacağı kimse yok. Gelirse hem Terim'e yazık olur hem G.Saray'a. Terim'e bir süre önce "G.Saray'a dönmen lazım" dedim. Güldü. "Hep beraber gelip kulübü uçurmamız lazım ama önce yapmamız gereken işler var" dedi. Son zamanlarda Terim'in teknik adam olarak değil yönetim kurulu üyesi olarak G.Saray'da görev alması gerektiğini düşünmeye başladım. Ya da belki Sportif A.Ş. CEO'su olarak."

"Yönetim skandala imza attı"

"Böyle yönetim olursa, futbolcular da böyle konuşmaya başlar. Kötü yönetimin işaretidir bunlar. Futbolculara teslim olmuş bir yönetim. Futbolcularla konuşmaya korkan, çekinen bir yönetim. Ama normal. Futbolculara alacaklarını ödemezseniz, çek verip, ödeme günü gelince çeki alıp yeni çek verirseniz böyle olur. Bakın size bir şey anlatayım da yönetim rezaleti görün. Galatasaray'da futbolcular aldıkları primlerin yüzde 5'ini prim almayan kulüp çalışanlarına dağıtıyorlar. Çaycıya, sahaya bakım yapan bahçıvana, herkese eşit. Yönetim bunun doğru olmadığını düşünmüş ve futbolculara "Yüzde beşi baştan keseceğiz ve çalışanlara biz dağıtacağız. Kurumsal olarak böyle gerekiyor" demiş. Futbolcular da itiraz etmemişler. Nitekim prim ödemeleri bu şekilde yapılmış ama kesilen yüzde 5'ler çalışanlara dağıtılmamış. Bunun üzerine futbolcular yine kendi aralarında para toplayıp vermişler çalışanlara.