Galatasaray'ın transferinden vazgeçtiği Independiente'nin Arjantinli futbolcusu Martin Benitez için Arjantin'e giden ancak eli boş dönen Genel Sekreter Fatih İşbecer, açıklamada bulundu.

21 yaşındaki futbolcu için 18 saat Arjantin'e uçtuğunu kaydeden İşbecer, Independiente'nin transferi sürekli yokuşa sürdüğünü kaydetti.

İşbecer açıklamasında, "Martin Benitez için 18 saat uçtum Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin euro istediler. Martin Benitez'in amcası, arkadaşlarıyla, kulüple pazarlık yapmalıydık. Real Madrid'den 12 milyon euroluk teklif geldiğini bile söylediler, göreceğiz bakalım. Teklif var mı yok mu diye..." dedi.

İşte Fatih işbecer'in açaıklamalarının önemli kısımları;

Fatih İşbecer: "Gelecek ay çıkacak yeni mobil uygulamamızda ve GS TV'de Perform'un bize sağlayacağı gerçek zamanlı veriler kullanılacak."
Fatih İşbecer: "Galatasaray'ın çok iyi bir scout ekibi var biliyorsunuz. Ekibin elindeki veriler üstüne Perform datasını da kullanacağız."
Fatih İşbecer: "Hocamızla beraber takımı gençleştirme hedefiyle bir yola çıktık. 5-6 kişilik bir transfer listesi oluşturduk."
Fatih İşbecer: "Geçen hafta UEFA'dan gelen ceza riski taşıyan uyarı ile transferdeki tüm hamlelerimizi durdurduk."
Fatih İşbecer: "Martin Benitez için 18 saat uçtum, Arjantin'e gittim, ilgimizi aleyhimize kullanıp 10 milyon 550 bin € istediler."
Fatih İşbecer: "Geçen hafta UEFA'dan gelen ceza riski taşıyan uyarı ile transferdeki tüm hamlelerimizi durdurduk."
Fatih İşbecer: "Hocamızla beraber takımı gençleştirme hedefiyle bir yola çıktık. 5-6 kişilik bir transfer listesi oluşturduk."
Fatih İşbecer: "Bize Real Madrid'den 12 milyon €'luk teklif geldiğini söylediler, göreceğiz bakalım..."
Fatih İşbecer: " için 7 yıl boyunca aylık 10.000 $ ödenmiş. Şimdi sponsor alacağız ve bu işlem bedavaya gelecek."
Fatih İşbecer: "Galatasaray'da birileri zenginleşmis derken, birileri normalde kazanmaması gereken paraları kazanmışlar."
Fatih İşbecer: "Burak Yılmaz için satın alma teklifi gelmedi ancak bir tane kiralama teklifi geldi. Biz de bunu reddettik."
Fatih İşbecer: "UEFA ile yapılan anlaşma dikkate alınmamış. Geçmişte daha ağır cezalar telaffuz edilirken şu anda 1+1 noktasına geldik."
Fatih İşbecer: "Gündemimizde oyunculara giderek, indirim talep etme gibi bir plan yok."
Fatih İşbecer: "İçinde olduğumuz nakit akışı sorununu Galatasaray taraftarının desteği ile aşacağını düşünüyorum."
Fatih İşbecer: "Taraftar transfer döneminde takviye bekliyor, olmayınca da reaksiyon gösteriyor. Bunu anlayabiliyoruz."
Fatih İşbecer: "Taraftarın da bu konuda bize destek olarak sabırlı olmaları ve bazı alışkanlıklarını değiştirmesi gerekli."