Sarı kırmızılılar, gelecek sezon Fernando Muslera'ya iyi bir alternatif oluşturmak amacıyla kaleci transferi yapmak istiyor. Bu doğrultuda bonservisi elinde olan Fatih Öztürk ile temasa geçen sarı kırmızılıların yapacağı teklif de belli oldu. 

Fatih Öztürk, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Bu sezon transferleri son ana bırakmayıp büyük kısmını sezon başı kampına yetiştirmek isteyen Galatasaray'da, Fatih'e sunulacak teklifte belirlendi. Sezon içinde Fatih Öztürk ile görüşüp prensipte anlaşan Galatasaray'ın tecrübeli kaleciye yıllık 1.5 milyon TL önereceği öğrenildi. Akhisarspor ile sözleşmesi sona eren Fatih Öztürk'ün ise Galatasaray'a imza atmak istediği ve aralarında Beşiktaş'ın da bulunduğu Süper Lig'de birçok kulüpten teklif aldığı belirtildi. 

Fatih Öztürk kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine Eyüpspor'da başlayan Fatih Öztürk, sırasıyla Gölcükspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor ve son olarak Akhisarspor formaları giydi. 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, bu sezon 26'sı lig olmak üzere toplam 34 resmi maçta forma giydi. Fatih Öztürk, bu karşılaşmaların 8'in de kalesini gole kapattı.

Futbol Arena