Hürriyet'in haberine göre iki kaleci arasında kalan sarı kırmızılılar son anda Fatih Öztürk'ü tercih etti. Galatasaray'ın Fatih Öztürk'le birlikte Samsunspor kalecisi Nurullah Aslan'ı ciddi şekilde transfer etmek istediği öğrenildi.

SCOUT EKİBİ 'FATİH' DEDİ 

Ancak scout ekibinin tavsiyesi üzerine Fatih Öztürk isminde karar kılındı.

BEN ONU DÜNYA YILDIZI YAPACAĞIM 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer teklifinde bulunduğu kalecileri Nurullah Aslan hakkında açıklamalarda bulunup çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ TEKLİF 

Radyospor'a konuşan Yüksel Yıldırım'ın sözleri şöyleydi: Nurullah Aslan için hem Beşiktaş'tan hem de Fenerbahçe'den resmi transfer teklifi aldık. Nurullah'ı satmayacağız demiyoruz. Nurullah'ı şu an için satmayacağız. Nurullah'ın TFF 1. Lig tecrübesi eksik. Bana göre en az 2 yıl Süper Lig oynaması da gerek. Nurullah şımarmayacak, Nurullah 7/24 çalışacak. Ben de onu dünya yıldızı yapacağım. Nurullah neden bir gün Liverpool'un kalesini korumasın?

KARİUS'TAN İYİSİNİ YAPAR 

Nurullah'ı Türkiye'de vereceğim kulüpler bonservis ödemesini yapabilecek mi? Ne yazık ki yapamayacak. Kiev'de Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool - Real Madrid maçını izlemiştim. Liverpool kaleci Karius'un hatalarıyla rezil olmuştu. Ben inanıyorum; Nurullah, Karius'tan daha iyilerini yapar.

(Hürriyet)