Galatasaray'ın Antalyaspor'u konuk edeceği Spor Toto Süper Lig 25. hafta maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim, kadrosunu şekillendirmeye başladı.

Galatasaray'ın Antalyaspor 11'i nasıl olacak?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor maçında sarı kırmızılı takım içinde önemli değişikliklere imza atacak.

Tecrübeli teknik adam BB Erzurum maçında performansını yeterli bulmadığı Emre Taşdemir yerine sol bekte Linnes'e, sağda Mariano'ya görev verecek. Orta sahada Fernando'yu oynatacak olan Terim'in taktik idmanlarında ise Onyekuru ile Emre Akbaba'yı değişimli olarak as takımda denediği öğrenildi.

FATİH TERİM'İN EMRE TAŞDEMİR DÜŞÜNCESİ

Galatasaray'da 1-1 sona eren Erzurum BB karşılaşmasında sol bekte görev alan Emre Taşdemir'in performansının beğenilmediği ortaya çıktı. Pazartesi günü Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmada Teknik Direktör Fatih Terim'in değişime gideceği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın taktik antrenmanlarda Emre Taşdemir'e as takımda yer vermediği ve sol bekte Ömer Bayram ile birlikte Martin Linnes'i denediği, iki oyuncu arasında tercihini netleştireceği belirtildi.

Futbol arena