Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizinin çözümü için kollar sıvandı.

Adı bir süredir Çin kulüpleriyle anılan ve yıllık 7 milyon Euro'luk teklifleri değerlendirdiği öne sürülen 32 yaşındaki futbolcunun menajeri, Cim Bom'dan sürekli olarak zam talebinde bulunuyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in de talebiyle, her ihtimali göz önünde bulundurarak Gomis'in yerine golcü arıyor. Ancak Fatih hoca, Gomis'in bu tavrına karşı oldukça kızgın.

Cevaba göre karar verecek

Tecrübeli çalıştırıcı, takımın 28 Haziran'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanmasıyla birlikte, Gomis'i görüşme odasına çağıracak. Terim burada yıldız golcüye, çıkan haberlerden bilgisinin olup olmadığını soracak.

Zam taleplerinin Gomis tarafından mı yoksa menaceri vasıtasıyla mı ortaya atıldığını öğrenmek isteyen Terim, alacağı cevaba göre bir anlamda öğrencisinin geleceğine karar verecek.

Aynı şartlarla yola devam!

Süper Lig'de 29 kez fileleri havalandırarak gol krallığını ilan eden Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 3 milyon 350 bin Euro garanti para alıyor. Ayrıca bonservisi için 2.5 milyon Euro ödenen Fransız futbolcu, imza bedeli olarak da ekstra 2.5 milyon Euro kazanmıştı.

Dolayısıyla Galatasaray cephesinde, Gomis'e zam yapılması kesinlikle söz konusu değil. Ancak yola aynı şartlarla devam edilmesi de seçenekler arasında bulunuyor.