Galatasaray Süper Lig’de 12 hafta geride kalırken hala lider. Ancak takımın yaşadığı düşüşün devam edeceğine inanılıyor. Çünkü Igor Tudor’un özellikle stres seviyesi yüksek karşılaşmalarda takımı motive edemediği yönünde ciddi eleştiriler var. Futbolcular huzursuz ve taraftarın inancı da her geçen gün düşüyor. Yönetim ise B Planı’nı hazırladı. Bir süredir gündemde olan Fatih Terim’le temasların son sürat devam ettiği öğrenildi. Kilit karşılaşma ise cumartesi günkü Alanyaspor sınavı olacak.

IGOR’UN TAZMİNATI 400 BİN EURO

Cumartesi günü TT Stadı’nda oynanacak zorlu mücadelede puan kaybedilirse, Tudor’un görevine son verileceği öğrenildi. Hırvat hocanın 400 bin euro gibi bir tazminatı bulunuyor. Bu rakam ödendikten sonra Fatih Terim’in vakit kaybedilmeden takımın başına geçmesi bekleniyor. Tecrübeli hoca daha önce yaptığı açıklamada, “G.Saray’ın bana ne zaman ihtiyacı olursa ve ne zaman çağırırsa göreve hazırım” demişti. Bu sözler, Alanya sonrasında gerçeğe dönüşebilir. Fatih Terim ipleri eline alabilir.

BİR SÜRÜ KAMPANYA BAŞLATTILAR

İmparator, Florya’da idmana çıkarsa Beşiktaş deplasmanında da takımı o yönetecek. Son yıllara bakıldığında özellikle derbiler öncesinde böyle büyük bir değişime pek rastlanmadığı görülüyor. Ancak kızışan yarışta geriye düşmek istemeyen Sarı-Kırmızılı yönetimin bu radikal kararı alması sürpriz olarak kabul edilmeyecek. Sosyal medyadaki taraftar hesaplarında da Fatih Terim ismine büyük bir destek var. G.Saray’a gönül verenler onun dönmesi için çok sayıda kampanya başlattı.

Kaynak: Akşam