Fatih Terim, kulaklarını dış dünyaya kapadı, Beşiktaş’ı çalışmaya başladı. Tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın’ın gelmesiyle atak oynamaya başlayan ezeli rakiplerinin derbiye “baskılı” başlamak isteyeceğini oyuncularına anlattı. Siyah-beyazlıların yeni hocası ile çıktığı 6 maça da rakip alanda baskıyla başladığının altını çizen Terim, “Bunu 20-25 dakika sürdürüyorlar. Baskıya baskı gördüklerinde ise çekiliyorlar. Biz ise onların baskı yapmasına izin vermeden. Baskı yaparak başlayacağız. Baskın basanındır...” uyarısında bulundu.

TERİM, RUIZ İLE ATIBA-ELNENY BAĞLANTISINI KESİN

Fatih Terim derbiye Beşiktaş’ın stoperlerine baskı yaparak başlamak istiyor ve bu yüzden idmanlarda öndeki oyuncularından sürekli olarak pres istiyor. Sergen Yalçın’ın stoper Ruiz’i topu alacak isim olduğunu anlatıyor. Tecrübeli teknik adam Ruiz’in topu alır almaz ilk olarak Atiba ya da Elneny’yi arayacağını söyledi. Eğer Ruiz ve Atiba ile Elneny bağlantısını keserlerse gol bulacaklarının altını da çizdi.

TERİM’İN 11’İ HEMEN HEMEN NET! HAMLELERİ BİLE BELLİ

Galatasaray, Adem Büyük’ün durumuna göre Beşiktaş derbisine eksiksiz çıkacak. Fatih Terim idmanlarda bazı denemeler yapsa da derbide ideal 11’ini sahaya sürmek istiyor. Tecrübeli teknik adam kalede Muslera, sağda Mariano, solda Saracchi, ortada Donk ve Marcao, önlerinde Lemina’yı düşünüyor. Seri ve Ömer Bayram oyun kurucular, sağda Feghouli, solda Onyekuru ve forvette de Falcao dizilişi üzerinde duruyor. Terim, her taktik idmanında bir de sürpriz hamle üzerinde çalışıyor. Tecrübeli teknik adamın alternatiflerinin ise Emre Akbaba, Belhanda ve Andone'nin olacağı belirtildi.

BELHANDA 11'DE OLMAYACAK

Fatih Terim derbide Younes Belhanda’yı oynatmak istiyor, bir yandan da Faslı oyuncunun derbilerde yaşadıklarından çekiniyor. Hemen hemen her derbide kırmızı kart gören, Belhanda’yla risk alınması beklenmiyor.

Kaynak: Fotomaç