Sağ bekte Martin Linnes ve Mariano Filho'ya güvenen tecrübeli çalıştırıcı, Nagatomo transferinin resmileşmesiyle de kafasındaki bir soru işaretinden de kurtulmuş oldu.

Kiralıktan dönen Fransız sol bek Carole'ün da iyi bir alternatif olacağını düşünen tecrübeli teknik adam şimdi stoper probleminin de çözülmesini hedefliyor. Terim bu bölge için önceliği Inter'in tecrübeli savunmacısı Miranda'ya verdi.

Şu an Brezilya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda forma terleten 33 yaşındaki tecrübeli stopere Taffarel de Galatasaray'ı anlatmayı sürdürüyor.

Kararı Luciano Spaletti verecek

Sarı-kırmızılı yetkililer, Japon futbolcunun transferi sırasında Inter kulübüyle olan dostluk ilişkisini daha da kuvvetlendirdi. İtalyan devi ile daha önce Melo transferi sebebiyle de iyi ilişkiler içinde olan Galatasaray, Brezilyalı defans için nabız yoklamaya başladı. 

İtalyanlar, Miranda konusunda kararı İtalyan teknik adam Luciano Spaletti'nin vereceğini bildirdi. Tecrübeli hoca yeni sezonda Miranda'yı takımda düşünmezse ve "Gitsin" derse, Interli yöneticiler G.Saray ile masaya oturacak. Zaten bu bağlamda İtalyanlar, sarı-kırmızılı yetkililere olumlu veya olumsuz olarak mutlaka dönüş yapacaklarının sözünü verdi.

Ayrıca Inter, Miranda'nın bölgesine Stefan de Vrij'i de transfer ettiğini bugün açıkladı.