Galatasaray taraftarları, rakiplerine fark attı! Galatasaray taraftarları, rakiplerine fark attı!

Deneyimli teknik adamın belgeseli "TERİM" adıyla Netflix platformunda yayınlanacak.

Netflix'in gelecek süreç içerisinde yayınlanacak olan içerikler arasında Terim belgeselini de duyurması izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı.

1 MİLYON DOLAR KAZANACAK

68 yaşındaki çalıştırıcının bu belgeselden 1 milyon Dolara yakın gelir elde edeceği öğrenildi.

Ayrıca Netflix'de Türklerin spor kategorisi üzerinde yayınladığı ilk belgesel olma özelliğini taşıyacak.

EFSANE İSİMLER KADRODA

Futbolculuk döneminde Galatasaray'a büyük katkı veren Hagi, Popescu, Hasan Şaş, Elmander ve Ümit Davala'nın da kadroda yer alacağı kaydedildi.

NETFLİX NEDİR?

Netflix merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde yer alan bir medya hizmetleri sağlayıcısı programıdır. Netflix 1997 yılında kurulmuştur. Dünya çapında hizmet alanı yer alan bir programdır. Netflix'in CEO'su ise aynı zamanda girişimcisi olan Reed Hastings'dir. Yıllık olarak Netflix medya hizmetleri sağlayıcısının geliri 25 milyar Doları aşmaktadır. Netflix dünya genelinde 200 milyonu aşkın kullanıcısı programdır.

Netflix ücretli bir abonelik hizmeti sunmaktadır. Video akış hizmetleri arasında en çok kullanılan hizmet sağlayıcıları arasında yer almaktadır. Dünya çapında sadece Çin, Kırım, Kuzey Kore ve Suriye hariç bütün ülkelerde yer almaktadır. Ülkemizde de en çok kullanılan programlardandır. Dünya genelinde en fazla kullanılan tv izleme uygulamaları arasında zirvede yer almaktadır.

(Fotospor)