İyi oynadıklarını söyleyen Terim, "3 gün 3 gün top oynamak kolay değil bu yoğun tempoda. Buna rağmen oyuncularımı kutluyorum. İyi mücadele ettiğimiz düşüncesindeyim. Sevindirici taraf, bugün için bir analiz yapacak olursak özellikle, top bizdeyken tehlikeliydik, şimdi rakipteyken de tehlikeliyiz." dedi.

Takımın gittikçe iyi oynamaya başladığını söyleyen deneyimli hoca, "Topu rakibe bırakınca da tehlikeliyiz. Bir yönüyle değil, başka yönleriyle de oynayan bir takım olmak sevindirici. Bazen hatalar var. Direkt oyunlarda sıkıntılarımız vardı ama şimdi o oyunlarda da başarılıyız. Bundan dolayı mutluyum. Mustafa Muhammet yetenekli bir santrfor. Çok genç. Öğreneceği çok şey var. Bize faydalı olacağını gösterdi. Golle buluşması keşke vurduğu kafayla olsaydı. Çok iyi yükseldi. Önemli meziyetlerinden biri. Galatasaray takımı iyi gidiyor, iyi oynuyor, iyi oynamaya da devam edeceğiz. Bir bütün halinde takımın saha içinde ve dışında beraber olması beni sevindiriyor açıkçası." ifadelerini kullandı.

Yeni transferlerin derbide oynayıp oynamayacağı sorulan teknik adam, "Bazı prosedürler var. Biz hepsinden faydalanmayı düşünüyoruz hemen. 1 gün arayla kaybettik Yedlin'i. Ona da şans verecektik. 1 gün geç gelmesi, federasyonlar arası yazının biraz geç gelmesi onu kullanamadık. En kısa zamanda takım halinde, hep beraber olacağız. Yeni arkadaşlarımızın katılması ki 5 tane genç. En yaşlısı 27 yaşında Yedlin. Diğerleri 21, 22, 23. Daha bize dinamizm katacaklar. Ayrıca, teknik heyet olarak bana ve arkadaşlarıma da daha fazla imkan veya ne diyelim, daha evvel olmayan mevkilerdeki zorluklarımızı da aşmamız sağlayacaklar. Alternatif olarak bize çok yardımcı olacaktır." diye konuştu.

KOCAMAN'A GÖNDERME

Deneyimli teknik adam, Aykut Kocaman'ın ''Maçın adamı Muslera.'' yanıtına ''Muslera ikinci yarı yere yatmadı.'' cevabını verdi.

"DERBİLER ÇOK ÖNEMLİ"

Hafta sonu derbi oynayacağız. Her maç önemli ama derbiler daha önemli. Rakip sahada oynamamız ve yahut burada oynamamız derbilerde fark etmiyor. Seyircili seyircisiz oynuyoruz hep. Ben takımıma inanıyor güveniyorum. Çıkıp her zamanki futbolumuzu daha mücadelesi, inancı yüksek bir şekilde oynayacağız.