SARI-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, G.Saray Instagram TV’de soruları cevaplamaya devam etti, milli takım ve Cimbom’dan ayrılıklarıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı: 

“Tüm bu yaşatılanlar beni daha çok hırslandırdı. Karşılanmamış talepleri olanlar, çıkarlarına, beklentilerine göre taraf seçenler, varlığımızdan rahatsız olup önünü açmak isteyenler, ‘kral böyle ister’ diyenler, nasıl ‘daha ileriye giderim, gündeme girerim’ diye sıraya girenler, üstündeki çamur fazla gelip başkasıyla paylaşmak isteyenler... Bu saydıklarımı, isim vererek de yapabilirdim ama bana yakışmaz.

HAYAT davalarımı kolay kazanmadım. Ancak bu süreçteki gibi haksızlığa, manipülasyona ve kuralsızlığa da uğramadım. Ben sustukça birileri yerime konuşur oldu. Televizyona çıkıp atıp tutanların mahkeme salonlarında sundukları darp raporları gibi! ‘Hiç hata yapmadım’ dersem, yanlış olur. Ders çıkardım. Her zaman olduğu gibi unutmayacağım. İzleri, hâlâ bende saklı olan travmalarımı da bir kenara bırakacak olgunlukta ve tecrübedeyim...