Skorer'in haberine göre Galatasaray’da bir tarafta cezalar diğer taraftan sakatlar nedeniyle kanatlarda yaşanan problem yarınki İstikbal Mobilya Kayserispor öncesi teknik direktör Fatih Terim’i yeni arayışlara itti.

Tecrübeli çalıştırıcının üzerinde durduğu ilk formülün solda Emre Akbaba sağda ise Martin Linnes olduğu öğrenildi. Onyekuru’nun cezasında en doğru tercihin Emre Akbaba olacağını düşünen teknik kadronun sarı-kırmızılı futbolcunun her geçen gün fiziksel olarak iyi duruma gelmesiyle rahatladığı belirtildi. Son dönemde sol bekte forma giyen ve gösterdiği başarılı performans sonrası sözleşmesi de uzatılan Martin Linnes ise Feghouli’nin sakatlığında sağ kanatta düşünülüyor.
Sinan Gümüş’ün taraftarla arasında geçen diyalog nedeniyle maça başlamasının riskli olacağını öngören teknik kadronun elinde çok fazla alternatif olmadığı için Linnes’i değerlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Ortalar artacak 
G.Saray’da kanatların Emre Akbaba ile Linnes’e teslim edilecek olması tartışılan golcü Mbaye Diagne’ye yarayacak gibi görünüyor. Sol ayaklı futbolcunun (Emre Akbaba) solda, sağ ayaklı futbolcunun (Linnes) da sağda oynamasıyla birlikte Diagne’nin istediği ortaları alabileceği ve hava hakimiyetini sergileyebileceği konuşuluyor.

Skorer