Kasımpaşa'nın saygı duyulması gereken bir ekip olduğunu ifade eden Fatih Terim, Ozan Kabak ve Yunus Akgün hakkında da konuştu.

İşte deneyimli çalıştırıcının maç sonu açıklamaları:

"Lider olmak keyif verici"

İlk devreye kadar sıcak ve kurak, ikinci yarı yağışlı ve gollü geçti. İlk yarıda gol pozisyonu bulamadık ama kalemizde tehditler gördük. Devrede tahmin edebileceğiniz süreç geçirdik. İkinci yarıda oyuncularımız kendine geldi. Keyifli bir ikinci yarı oldu. Daha fazla da olabilirdi. Kasımpaşa kendini ispatlamış, ciddiye alınması gereken bir takım. Kazanıp lider olmak keyif verici.

"Onlar da bunun farkında...''

36 bine yakın seyirci vardı. Onlara teşekkür ediyorum. Önemle üzerinde durduğum Ozan ve Yunus'a sahip çıkıyorlar. Salı günü stadın dolması gerekiyor. Onlar da bunun farkında. Allah'ın izniyle başlayacağız Şampiyonlar Ligi'ne. Lokomotiv Moskova öncesi bu galibiyet bize iyi geldi.

''Serdar Aziz ile beraber en iyisi''

Ozan Kabak'ın performansı hakkında konuşan Fatih Hoca,, "Serdar Aziz ile beraber en iyisi diye düşünüyorum. Ozan'a bir parantez açacak olursak; Maicon sakat. Ahmet, Ozan ve Serdar var. Donk'u çekebilirdim. Fernando'yu da dinlendirmek istedik. Bu tip maçlarda kazanırsınız. Ozan'a 10 üzerinden kaç veririm? Kasımpaşa gibi lider olan bir takıma karşı nasıl oynadı? Uzun yıllardır forma giyen bir futbolcu gibiydi. Öğreneceği daha çok şey var. Gelişime açık bir futbolcu. En az galibiyet kadar mutluyum." ifadelerini kullandı.