"Porto grubun en iyi takımı"

İlk basın toplantısında da grubumuzla ilgili olan soruya Porto'nun bu grubun en iyi takımı olduğu cevabını vermiştim. Onların diğer turda işleri kolay olmayacaktır. Önemli işler, zor işlerdir. Porto'da bu açlığı ve isteği görüyorum. İkili maçlar başlayacak, bu durumlar da her skora açıktır.

"Yuto'nun ciğeri söndü!"

Ligdeki durumlar ortada. Allah'tan Şampiyonlar Ligi var da, konuşabiliyoruz. Ben de saha içini özledim. Cezalar ve sakatlıklar bizim oturmuş bir 11'le oynamamızı da önledi. Türkiye Kupası, lig ve Şampiyonlar Ligi derken 11-12 tane oyuncumuz da Milli takımlara gittiler. Yuto'nun (Nagatomo) ciğeri söndü. Düşünebiliyor musunuz, Benin diye bir yere gidiyorlar. Mesela Yuto Asya Kupası'na gidecek. Cezalar sakatlık riskini de artırıyor. Çünkü bazı oyunculara yük biniyor. Zorlanıyoruz. En az zararla devreye girmek istiyoruz. Benim hayatım hücumla geçmiş, 3'lü 4'lü defansla uğraşmam.

"Sağlık heyetine teşekkür ediyorum"

Tabii buradan sonra arayış başlar. 'Fizikçi mi i,yi değil, doktor mu iyi değil?' derler. Sağlık heyetimiz işinin ehlidir. Yasin hem Amerika'da çalışmıştır hemd e Scott'ın yerine ben koymuştum onu. Yener hocaya da teşekkür ederim her anlamda. Hepsi iyi profesyoneller. Galatasaray güçlü bir markadır. Galatasaray camiası bunun üstesinden gelir. Sadece 40 bin taraftar değil, bütün camia bir araya gelebilir.

"Sneijder ve Melo bir çağırsak gelirler"

Melo ve Sneijder bize çok emeği geçmiş büyük yuncular. Şartlar neyi getirir bilemiyorum ama şu ana kadar bu konuda bir temasımız olmadı. Çağırsak geleceklerini biliyoruz. Galatasaraylılar bunu bilsin yeter. Onların ismini söyleyince bile yüzüm gülüyor.

Fanatik