Yeni Malatyaspor maçını da boş geçmeyen Adem Büyük, 6 golle Galatasaray formasıyla en fazla ligde gol atan futbolcu durumunda.Adem’in yükselen formu ile Fenerbahçe maçında da 11’de maça başlaması bekleniyor.Sakatlıktan çıkan Radamel Falcao yerine Teknik Direktör Fatih Terim’in yükselen formu nedeniyle Adem Büyük’ten vazgeçmeyi düşünmediği öğrenildi.

Marcelo Saracchi Fenerbahçe maçında sahada

Konya’da yaşadığı sakatlığı atlatıp Kasımpaşa’da takıma geri dönen, ancak maçın başında tekrar sakatlanan Marcelo Saracchi, Fenerbahçe maçında formasına kavuşuyor. Ömer Bayram’ın sol bek pozisyonunda bekleneni verememesi nedeniyle, Fatih Terim Saracchi’yi mutlaka Fenerbahçe karşısında kullanmak istiyor.

Konya’da yaşadığı sakatlığı atlatıp Kasımpaşa’da takıma geri dönen, ancak maçın başında tekrar sakatlanan Marcelo Saracchi’nin durumu da her geçen gün iyiye gidiyor. Uruguaylı sol bek, sağlık heyetiyle yaptığı son görüşmede, Fenerbahçe karşısında oynayabileceği yönünde geri dönüş aldı.

Genç oyuncunun bu haftanın tamamında takımla birlikte çalışması ve Kadıköy’deki mücadeleye ilk 11’de çıkması bekleniyor. Ömer Bayram’ın sol bek pozisyonunda bekleneni verememesi nedeniyle, Fatih Terim Saracchi’yi mutlaka Fenerbahçe karşısında kullanmak istiyor.

(Skorer)