Fatih Terim, Florya Tesisleri’nin Kemerburgaz’a taşınmasında yoğun mesai harcayacak. Tecrübeli hoca, 2011’de Florya’da kendisi için yapılan ve sonrasında kimsenin kullanmadığı özel daire tadilattan geçtikten sonra çalışmalarını orada sürdürecek.Herkes tatil yapacak, Fatih TerimFlorya’da kalacak! Galatasaray Kulübü’nde Başkan Dursun Özbek, Fatih Terim’e Kemerburgaz Projesi için de tam yetki verdi. Sarı kırmızılı kulübe uzun yıllar hizmet edecek olan Kemerburgaz Tesislerini de Terim dizayn edecek.

21. şampiyonluk hedefi ile Galatasaray’da göreve başlayan Terim, futbol takımı ve alt yapı tesislerini Kemerburgaz’a taşımaya hazırlanan kulübün yeni futbol üssüne de imzasını atacak.

PROJEYE DE YÖN VERECEK

Terim'in üst düzey deneyimlerinden yararlanmak isteyen Başkan Dursun Özbek, Kemerburgaz Projesi’nin de tecrübeli teknik adam önderliğinde inşa edilmesini istedi. Antrenman sahaları, kamp merkezi, sporcu yaşam alanları, alt yapı-akademi tesislerinin dahil olduğu projeye Fatih Terim yön verecek.

Galatasaray’da futbol takımını şampiyonluğa ulaştırmak, transfer çalışmaları, idari kadro yapılanması ve Kemerburgaz Projesi için yoğun mesai harcayacak olan Fatih Terim de, bu süre zarfında Florya Tesisleri’ne kapanma kararı aldı.