Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, milli takım kampında bulunan futbolcuların sakatlığı moralleri bozdu.

Galatasaray'da üst üste yaşanan sakatlıklar, kadroda mecburi bir değişimin yolunu açtı.

FORVET SIKINTISI

Üst üste çok zorlu ve kritik maçlara çıkacak olan Galatasaray'da forvet krizi yaşanıyor.Andone'nin devreyi kapatması, Falcao'nun da tedavisinin en az 2 hafta daha süreceğinin açıklanmasından sonra bir kötü haber Ryan Babel'den geldi. Hollandalı yıldız, milli takımda sakatlandı...

SAKATLIĞIN BOYUTU BELİRSİZ

Babel'in dizinden sakatlık yaşadığı ve kadrodan çıkarıldığı belirtildi.Çekilecek MR'dan sonra Hollandalı yıldızın sakatlığının durumu ve ne kadar forma giyemeyeceği belli olacak.

LUYINDAMA ŞOKU!

Sarı kırmızılıların tecrübeli stoperi Cuma günü takımını yalnız bırakacak.Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin, Gambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyunu yarıda bırakan oyuncunun sakatlığı merak edilirken Başakşehir maçında oynayamaması kesinleşti.Sakatlık durumu çekilecek MR sonrası kesinleşecek olan Luyindama'nın, 21 Kasım Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Luyindama'nın Başakşehir maçına tek antrenmanla çıkması hafta başında planlanırken yaşadığı sakatlık sonrasında bu ihtimal tamamen rafa kalktı.

GALATASARAY'DA SAKAT FUTBOLCU SAYISI 7'YE ÇIKTI

Luyindama'nın sakatlanarak oyundan çıkması Galatasaray'da durumu vahimleştirdi.Galatasaray'da Fernando Muslera ve Ryan Babel'in ardından Christian Luyindama da milli takımda sakatlandı.Galatasaray'daki diğer sakat futbolcular ise Radamel Falcao, Florin Andone, Şener Özbayraklı ve Emre Akbaba olarak sıralandı.

LEMINA ŞOKU!

Galatasaray'ın Gabonlu yıldızı Lemina'nın sağ diz iç yan bağında zorlanma belirlendi. Lemina, Başakeşhir maçında forma giyemeyecek...

TAKTİK DÜZEN NASIL OLACAK?

Bu gelişme sonrası Fatih Terim'in elinde tek forvet Adem Büyük kaldı. Ancak tecrübeli teknik adam flaş bir sürprize hazırlanıyor...Tecrübeli teknik adamın Başakşehir maçında nasıl bir ilk 11 ve formasyon tercih edeceği merak konusu.

ÖMER BAYRAM JOKER!

Teknik patron Fatih Terim, Başakşehir karşısında Ömer Bayram'ı joker olarak kullanmayı düşünüyor.Galatasaray'da orta saha, Türk Milli Takımı'nda sol bek oynayan Ömer, sakatlanan Babel'in yerine sol açığa geçebilirSağ kanatta ise bir aksilik olmazsa, son haftaların formda ismi Feghouli görev yapacak.

EMRE MOR 11'E

Diğer taraftan Emre Mor'un sol açığa geçmesi halinde, Lemina'nın yerine Ömer'in orta alanda Nzonzi ile birlikte forma giymesi de ihtimaller arasında.

MUSLERA FORMA GİYEBİLECEK

Sırtındaki ağrılar neeniyle Uruguay kadrosundan çıkartılan Muslera'nın, Cuma günü oynanacak karşılaşmada forma giyebileceği öğrenildi.

ERENCAN YARDIMCI SÜRPRİZİ

Fatih Terim'in üst üste gelen sakatlık şokları sonrası genç forvet Erencan Yardımcı'yı cuma oynanacak Başakşehir maçının kadrosuna alacağı öğrenildi.

Fotomaç