Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

"İKİ YARIDA DA İYİ OYNADIK"

"İki yarıyı da iyi oynadık. Özellikle ilk yarı hiç pozisyon vermedik. Bu önemliydi. Mücadele yüksek seviyedeydi. Pozisyon da bulduk Morutan ve Kerem ile. Zaman zaman yüksek seviyede pres yaptık.

"3 PUAN ÖNEMLİYDİ"

"Avrupa maçı öncesi diğer rakiplerimize yetişme, yukarıdan puan farkının açılmaması gibi bir sürü faktörü düşündüğümüzde 3 puan önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Hemen yarın sabah Lokomotiv maçına hazırlanacağız." 

"NİĞDESPOR GALATASARAY AĞIRLIKLI"

"Niğdespor şu an Galatasaray ağırlıklı. Takım alma planımızda vardı. Başkanlar, başladı. Şimdi biz devam ediyoruz. Dün itibariyle Ceyhun hocayı Niğdespor'a gönderdik. Oynaması için başka yere verdiğimiz oyuncuları orada değerlendireceğiz."

"Teknik ve idare olarak Niğdespor zaten bize çok faydası olan bir yer haline gelecek. Kendi hocamızı deneyeceğiz, yönetimimizi çıkaracağız. Raporla her sene bu tarafa oyuncularımızı aktaracağız. U19'u da izledim. Her yaş grubunu izlerim"

"Bugün U19'u izledim. Bazen fotoğraf çekeyim, atayım size. Ben veliler görmeden telin kenarından futbol okulunu da izliyorum. Her yaş grubunu izlerim. Benim için büyük zevk. İşim bu. Bartuğ bize daha çabuk gelmesi gereken gibi gözüküyor. Eksikleri de var tabii."

Kaynak: Futbol Arena