Peki, Terim'i hangi oyuncuları hayal kırıklığına uğratmıştı?..

SİNAN GÜMÜŞ 11'DEKİ YERİNİ KAYBETTİ

Terim, geçen yıl hamle oyuncusu olarak kullandığı Sinan Gümüş'ü ilk 11 oyuncusu yapmak adına ona kredi tanıdı ve 6 haftanın 6'sında da forma verdi. Ancak Sinan, Akhisar deplasmanında Terim'i hayal kırıklığına uğrattı. Sinan Gümüş'ün Erzurum BB ile Cuma günü oynanacak karşılaşmada yedek kulübesinde olmasına artık kesin gözle bakılıyor.

MARIANO'NUN DÖNÜŞÜ KÖTÜ KÖTÜ OLDU

Son olarak 4-0 kaybedilen Trabzonspor deplasmanında şans bulan Mariano'yu da Terim, 2 haftalık aranın ardından Akhisar'da sahaya sürdü. Ancak Brezilyalı da sınıfta kaldı. Öne çıkışlar, bindirmeler ve genel olarak savunmada ortaya koyduğu oyun beğenilmedi. Terim'in, sağ bekte yine Linnes'e şans verip Mariano'yu yedek bırakması bekleniyor.

RODRIGUES'İN KAÇIRDIĞI GOLLER İSYAN ETTİRDİ

Terim'in oyun disiplini adına kızdığı pozisyon ise 9 ve 24. dakikalarda Rodrigues ile kaçan iki önemli fırsattı. Özellikle skor 0-0 iken Emre, Rodrigues, Onyekuru üçlüsünün yakaladığı net gol pozisyonu basitçe harcaması Terim'i kızdırdı. Tecrübeli hoca, ayrıca, yenilgiden çok oyuncuların kötü futbola isyan edip karakter ortaya koyamamasına sinirlendi.

Sporx