Karşılaşma öncesi cuma günü yaşananlarla ilgili bir açıklama yapmayı düşünen Terim, takımın iyiliği için bundan vazgeçti. Ancak Galatasaray, Hatay deplasmanında yine de 3 puan kaybetti.

Giresunspor yenilgisinden sonra Terim'in görevine son verildi

Galatasaray'ın Süper Lig'de kötü gidişi ve Türkiye Kupası'nda Denizlispor yenilmesinin ardından Terim ile yönetim arasında yaşanan fikir ayrılıkları basına yansımıştı. Nef Stadı'nda GZT Giresunspor'a 1-0 yenilmesinin ardından Fatih Terim'in görevine son verildi.

Söyleşi tekliflerini kabul etmedi

Ayrılıkla ilgili Fatih Terim'in birçok söyleşi teklifi aldığı öğrenildi. Ancak tecrübeli teknik direktör, özel söyleşi yapmak yerine kamuoyunu bir basın toplantısıyla bilgilendirmenin daha doğru olacağını düşündü.

Cuma günü açıklama yapacaktı

Galatasaray'da yönetimin sözleşmesini tek taraflı feshettiği Fatih Terim, Hatayspor maçından önce cuma günü bir basın toplantısı yapmayı planladı.

Takımı düşündüğü için iptal etti

Ancak Terim, Hatayspor maçı öncesi yapacağı açıklamaların Galatasaray'ı daha zor durumda bırakacağını düşünerek cuma günü yapacağı basın toplantısını iptal etti.

Galatasaray 13.sırada

Terim, takımın iyiliği için suskun kalmayı tercih ederken sarı kırmızılar Hatay deplasmanında 4-2 kaybetti. Bu sonuçla Galatasaray, Hatay deplasmanında aldığı yenilgiyle 27 puanda kaldı ve haftayı 13. sırada tamamladı.

(Ajansspor)